• BIST 9008.05
  • Altın 2278.004
  • Dolar 32.3105
  • Euro 35.0468
  • Siirt 12 °C

Siirt’li Gençler Sodes’le Pedallıyor Projesi

Siirt’li Gençler Sodes’le Pedallıyor Projesi
Kalkınma Bakanlığınca Finanse edilen ve Siirt Valiliği Koordinasyonunda, Siirt Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından yürütülen ‘Siirt’li Gençler Sodesl’e Pedallıyor Projesi’ kapsamında, başarılı kursiyerler için ödül ve sertifika töreni düzen

Özel bir AVM ‘de düzenlenen programa; Vali Mustafa Tutulmaz, Vali Yardımcısı Ceyhun Dilşad Taşkın, İl Emniyet Müdürü Metin Özkan, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hüssam Olgaç ve kursiyerler katıldı.

Proje hakkında bilgi veren Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hüsam Olgaç,’Proje kapsamında 30 kursiyere, 3 ay boyunca bisiklet kursu verildiği, aynı zamanda kursiyerlerin Sinema, kitap okuma ve Çanakkale gezisi gibi birçok sosyal etkinliğin düzenleneceğini’ belitti.

Bisiklet krsuyla gençler için Siirt ilinde bulunmayan alternatif bir spor dalı oluşturulduğunu kaydeden Olgaç, ‘Projenin amacı sporu gençlere aşılma ve onları zararlı alışkanlıklardan uzak tutmakla birlikte, gençlerin fiziksel ve zihinsel yönden gelişimlerine katkı sunmak olduğunu’ belitti.

Olgaç, Çanakkale gezisi ile gençlerimiz, aziz şehitlerimizi,  mili ve kutsal değerlerimizi yakından tanıma ve ortak değerlerde buluşmalarının önemine değindi.

Projenn uygulanmasında emeği geçenleri kutlayan Vali Mustafa Tutulmaz,  Bisiklet kursu ile yarışmalarında dereceye giren kursiyerlere ödül ve sertifikalarını verdi. Başarı dileğinde bulundu.

 

Bu haber toplam 1483 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim