• BIST 9645.02
  • Altın 2411.621
  • Dolar 32.5808
  • Euro 34.7866
  • Siirt 21 °C

Siirt'te Asfalt Çalışmaları Devam Ediyor

Siirt'te Asfalt Çalışmaları Devam Ediyor
Siirt Belediyesi yeni yol açma ve asfaltlama çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Mahallelerde, imar planına göre yol olarak belirlenmiş alanlarda başlayan yeni yol yapım çalışmaları hız kesmeden sürüyor.

Fen İşler Müdürlüğü tarafından açılan yeni yol hatlarında, stabilize çalışmalarının tamamlanmasının ardından sıcak asfalt döküm çalışmaları başladı. Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince başlatılan çalışmalar kapsamında Barış Mahallesi ve yeni valilik çevresindeki yollarda sıcak asfalt çalışması sona ererek vatandaşların hizmetine girdi. Siirtli vatandaşların yaşam standartlarını artırmak için yeni yol açma ve bozuk olan yolları onarma işlerine devam edilirken, Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Kooperatif Mahallesinde sıcak asfalt çalışmalarına da hız kesmeden devam ediyor. Yine Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Barış Mahallesi Abdurrahman Kavak Caddesinde ise asfalt öncesi stabilize çalışmalarına başlandı.

Fen İşleri Müdürlüğü Bünyesinde başlatılan ve halen devam etmekte olan asfalt çalışmalarında toplam da 65 bin ton asfaltın kullanılacağı kent genelindeki tüm yolların onarım ve bakıma alınacağı belirtildi.

Bu haber toplam 1132 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim