• BIST 8718.11
  • Altın 2246.98
  • Dolar 32.3328
  • Euro 35.1771
  • Siirt 8 °C

Siirt'te Çanakkale Şehitleri İçin Mevlit Okundu

Siirt'te Çanakkale Şehitleri İçin Mevlit Okundu
Siirt'te 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 103. yıl dönümü dolaysıyla Mevlid-i Şerif okundu.

Siirt Merkez Hacı Abdulhakim Sancak Çarşı Camisi'nde düzenlenen Mevlit programa; Siirt’li vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.

 
Siirt Merkez Hacı Abdulhakim Sancak Çarşı Camisi'nde düzenlenen Mevlit programa; Siirt Valisi Ali Fuat Atik, Belediye Başkan vekili Ceyhun Dilşad Taşkın, Vali Yardımcısı Aziz Onur Aydın, İl Emniyet Müdür Vekili Saruhan Kızılay, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Gökhan Marakçı, kurum müdürleri, sivil toplum örgütlerinin temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.
 
Siirt’teki kuran kursu öğretmen ve öğrencilerinin, Çanakkale Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 103. yılı etkinlikleri kapsamında okunan 10. Hatm-i şerifin duası İl Müftü Vekili Mehmet Şirin Ayral tarafından yapıldı.
 
Şehitlik Mertebesinin önemine değinen Ayral ’birlik, beraberlik ve kardeşlik vurgusu yaparak, tüm aziz şehitlerimizi rahmetle yâd ediyoruz.’ dedi.
 
Cuma Namazı çıkışında Siirt Belediye Başkanlığı ekipleri tarafından vatandaşlara, Lokum ve Gül suyu ikram edildi.
 
VALİ ATİK VE BAŞKAN TAŞKIN VATANDAŞLARLA BİR ARAYA GELDİ
 
Vali Ali Fuat Atik, Belediye Başkan Vekili Ceyhun Dilşad ile birlikte Cuma Namazı çıkışında vatandaşlarla bir araya geldi.
 
Siirt Merkez Hacı Abdulhakim Sancak Çarşı Camisi'nde aziz şehitlerimiz için düzenlenen Mevlit programa katılan Vali Atik ve Belediye Başkan Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın, Cami çıkışında vatandaşlara bir araya gelerek, hayırlı cumalar temennisinde bulundular.
 
Daha sonra bir çay bahçesinde vatandaşlarla sohbet eden Vali Atik, vatandaşların sorun ve isteklerini dinledi.
 
Vali Atik, Vatandaşları 27 Mart ve 1 Nisan tarihleri arasında düzenlenecek olan ‘Geleneksel 5. Siirt Kitap Fuarı’na davet etti.

Bu haber toplam 2540 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim