• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • Siirt 20 °C

Siirt'te Coşkulu "Halk Yürüyüşü'' Yapıldı

Siirt'te Coşkulu "Halk Yürüyüşü'' Yapıldı
19 Mayıs, Atatürk' ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı ve Gençlik Haftası kutlamaları çerçevesinde Siirt’ te düzenlenen "Halk Yürüyüşü" coşku içinde yapıldı.

Gençlik Haftası kutlamaları, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünce Atatürk Anıtına Çelenk sunulması, Aziz Şehitlerimizin manevi huzurda yapılan saygı duruşuna müteakip, istiklal marşının okunmasıyla başladı.

Halk yürüyüşü, Siirt Valiliği önünde başlayarak, Güres Caddesi, hastane kavşağı önünde bulunan alanda sona erdi.

Halk Yürüyüşüne; Vali Mustafa Tutulmaz, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Ahmet Şimşek, Vali Yardımcısı Ceyhun Dilşad Taşkın, İl Emniyet Müdürü Metin Özkan, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hüsam Olgaç, Kurum müdürleri, STK temsilcileri, Öğretmenler, öğrenciler, gençler ve vatandaşlar katıldı.

Bazı öğrencilerin dev Türk Bayrakları ve Atatürk Posterleri eşliğinde katıldığı yürüyüşe, vatandaşlarında büyük bir rağbet gösterdikleri gözlendi.

Halk yürüyüşü sırasında, Vali Mustafa Tutulmaz, vatandaşları ve esnafları ziyaret ederek, kendilerine Karanfil dağıttı. Bayramlarını kutladı.

Güres caddesi sonunda tamamlan yürüyüşte Gazetecilere açıklamada bulunan Vali Tutulmaz, Şanlı bayrağımızın altında gençlerimizin ve vatandaşlarımızın yoğun katılımı ile coşku içinde gerçekleşen halk yürüyüşünde tüm Siirt’li vatandaşlarımıza ve emeği geçen kurum ve kuruluşlara, stk temsilcilerine teşekkür etti.

Vali Tutulmaz daha sonra Güres Caddesinde esnafları ziyaret ederek, sohbet etti. Sorun ve taleplerini dinledi.

 

Bu haber toplam 1703 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim