• BIST 9776.48
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • Siirt 25 °C

Siirt'te Coşkulu "Halk Yürüyüşü'' Yapıldı

Siirt'te Coşkulu "Halk Yürüyüşü'' Yapıldı
19 Mayıs, Atatürk' ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı ve Gençlik Haftası kutlamaları çerçevesinde Siirt’ te düzenlenen "Halk Yürüyüşü" coşku içinde yapıldı.

Gençlik Haftası kutlamaları, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünce Atatürk Anıtına Çelenk sunulması, Aziz Şehitlerimizin manevi huzurda yapılan saygı duruşuna müteakip, istiklal marşının okunmasıyla başladı.

Halk yürüyüşü, ‘15 Temmuz Demokrasi Meydanı’ önünde başlayarak, Güres Caddesi, Siirt Üniversitesi kavşağı önünde bulunan alanda sona erdi.

Halk Yürüyüşüne; Vali Mustafa Tutulmaz, Vali Yardımcıları Bünyamin Kuş, Yunus Koç,  Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hüsam Olgaç, Kurum müdürleri, STK temsilcileri, Öğretmenler, öğrenciler, gençler ve vatandaşlar katıldı.

Bazı öğrencilerin dev Türk Bayrakları ve Atatürk Posterleri eşliğinde katıldığı yürüyüşe, vatandaşlarında büyük bir rağbet gösterdikleri gözlendi.

Halk yürüyüşü sırasında, Vali Mustafa Tutulmaz, vatandaşların bayramını kutladı.

Güres caddesi sonunda tamamlan yürüyüşte Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Halk Oyunları ekipleri tarafından sergilenen yöresel oyunlar ilgiyle izlendi.

 

Bu haber toplam 1241 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim