• BIST 9731.08
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • Siirt 27 °C

Siirt'te Dilenci Operasyonları Devam Ediyor

Siirt'te Dilenci Operasyonları Devam Ediyor
Siirt Belediyes Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı ekipler şehir genelinde yaptıkları uygulamalar ile dilencilere göz açtırmıyor.

Siirt Belediyes Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı ekipler şehir genelinde yaptıkları uygulamalar ile dilencilere göz açtırmıyor. Zabıta ekipleri kanun dışı bir şekilde dilenerek halkın vicdani duygularını sömüren ve kazançları haksız yoldan elde eden dilencilerin önüne set oluyor.

Siirt Belediyesi Zabıta ekipleri, hem il içindeki hem de il dışından gelerek özellikle cami önlerinde, kavşaklarda ve vatandaşların yoğun olarak kullandığı noktalarda vatandaşların iyi niyetini suiistimal ederek duygu sömürüsü yoluyla dilencilik yapanlara yönelik denetimlerini aralıksız olarak sürdürüyor.

Özellikle yol kenarları ve camii önlerinde dilenen dilencilere fırsat vermeyen zabıta birimi yaptığı çalışmalar ile göz dolduruyor. Cami ve Pazar önlerini mesken tutan, dükkân dükkân gezerek esnaflarımızı rahatsız eden dilencilere bütün vatandaşlarımızın da duyarlı olması isteniyor.

Vatandaşları, dilencilik yaparak haksız kazanç elde etmek isteyenlere karşı daha duyarlı olma çağrısında bulunan Belediyemiz Zabıta Müdürlüğü, vatandaşlarımızın bu konuda şikâyet ve ihbarlarını iletmelerini, yapılacak olan ihbarların zabıta müdürlüğü ekiplerince ivedi şekilde yerinde değerlendirilerek, gerekli işlemlerin yapılacağını belirtiler.

 

Bu haber toplam 1073 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim