• BIST 9083.55
  • Altın 2324.376
  • Dolar 32.3608
  • Euro 34.9381
  • Siirt 14 °C

Siirt'te dilencilere flaş operasyon - Siirt Haber

Siirt'te dilencilere flaş operasyon - Siirt Haber
Siirt Belediyesi Zabıta ekipleri tarafından Siirt kent merkezinde flaş bir operasyona imza attı. Kent merkezinde her köşe başında türeyen dilenciler toplandı. İşte o flaş operasyonun detayları..

SİİRT HABER AJANSI- Siirt Belediyesi Zabıta ekipleri tarafından Siirt kent merkezinde flaş bir operasyona imza attı. Kent merkezinde her köşe başında türeyen dilenciler toplandı. İşte o flaş operasyonun detayları..

 

Kentimize son günlerde  il dışından geldikleri belirlenen, yurttaşların manevi ve dini duygularını istismar ederek dilenen dilencilere yönelik kent genelinde belediyemiz  sivil zabıta denetim ekipleri tarafından dilenci denetimi yapıldı.

Kent merkezimize il dışından geldikleri belirlenen ve kentte bulunan cami,  okul,  trafik ışıkları ve caddelerde çoğunluğu kadınlardan oluşan,  küçük yaştaki çocukları ve bebekleri kullanarak yurttaşların manevi duygularını istismar ederekdenetim (6) dilenen dilencilere yönelik belediyemiz Zabıta müdürlüğü bünyesinde bulunan sivil zabıta denetim ekipleri tarafından dilencilere yönelik denetim yapıldı.

Yapılan denetimlerde çoğunluğu kadınlardan oluşan dilenciler 18 dilenci Zabıta müdürlüğüne getirilerek yasalar çerçevesinde haklarında işlem yapıldı.

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 2079 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim