• BIST 8718.11
  • Altın 2246.456
  • Dolar 32.3316
  • Euro 35.1959
  • Siirt 7 °C

Siirt'te Eğitim Kurumlarında Söyleşiler Devam Ediyor

Siirt'te Eğitim Kurumlarında Söyleşiler Devam Ediyor
Belediye Başkan Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın’ın “Gençlik Buluşmaları” devam ediyor.

Siirt’te faaliyet gösteren Final Eğitim Kurumları Lisesi öğrencileri ile bir araya gelen Başkan Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın burada bilgi ve tecrübelerini öğrencilere aktardı.

Siirt Final Eğitim Kurumları Lisesini ziyaret eden Başkan Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın’a, Yerli Malı Haftası nedeniyle öğrenci Velileri tarafından hazırlanan yemeklerden ikram edildi. Daha sonra Konferans salonunda öğrenciler ile bir araya gelen Başkan Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın “Gençlik Buluşmaları” kapsamında öğrencilere bilgi ve tecrübelerini aktardı.

BeraberindeBelediye Başkan Yardımcısı Osman Durna ve birim Müdürlerinin hazır bulunduğu söyleşi programında Belediye Başkan Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın öğrencilere Siirt Belediye çalışmaları ve işleyişi hakkında bilgiler verdi. Soru ve cevap şeklinde devam eden söyleşi programında öğrencilerden gelen talepleri tek tek not aldıran Başkan Vekili ilgili birimlere talimatlar verdi.

Final Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Cahit Epçeçen, Siirt Belediye Başkan Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın’a gerçekleştirmiş olduğu ve bilgi, tecrübelerini anlattığı söyleşiden dolayı plaket verdi.

Daha sonra Final Eğitim Kurumları Yönetimi ve Öğretmenleri ile bir araya gelen Başkan Vekili Taşkın burada Siirt’e yapılan ve yapılacak olan projeler hakkında bilgiler verdi.

Bu haber toplam 1300 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim