• BIST 9444.25
  • Altın 2498.384
  • Dolar 32.5863
  • Euro 34.7995
  • Siirt 25 °C

Siirt’te “Emitt Fuarı” Hazırlık Toplantısı Yapıldı

Siirt’te “Emitt Fuarı” Hazırlık Toplantısı Yapıldı
Siirt, Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’na (EMİTT) hazırlanıyor.

Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı hazırlık toplantısı, Vali Yardımcısı Yunus Koç Başkanlığında gerçekleştirildi.

Bu yıl 26-29 Ocak 2017 tarihleri arasında İstanbul TÜYAP Beylikdüzü Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenlenecek olan fuarda, Siirt'in tarihi, kültürel ve doğal güzelliklerinin yanı sıra Siirt'in yöresel marka ürünleri de tanıtılacak.

Siirt'in tanıtımına ve kültürel çalışmalarına bu yıl da ağırlık vereceklerini belirten Vali Yardımcısı Yunus Koç, İstanbul'da düzenlenecek EMİTT Fuarın ile ilgili hazırlıkların Valimiz Sayın Mustafa Tutulmaz’ın himayelerinde yürütüldüğünü, çalışmaların hızla devam ettiğini belirterek,  Valiliğimiz ve Siirt Belediye Başkanlığınca ilimizi simgeleyen ‘Cas Evi’ Konseptinde ortak bir stant kurma hazırlıklarının devam ettiğini belitti.

Vali Yardımcısı Koç, EMITT Fuarında farkındalık yaratmak amacıyla ilimizin tescilli ürünlerinin yanı sıra yöresel el sanatlarının da sergileneceğini sözlerine ekledi.

Toplantıya; İl Kültür Turizm Müdürü Remzi Uslu, Siirt Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdür Vekili İrfan Tekin, Siirt Üniversitesi Genel Sekter Vekili Abdulkadir Işık ve diğer yetkililer katıldı.

Bu haber toplam 1182 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim