• BIST 8718.11
  • Altın 2245.336
  • Dolar 32.3297
  • Euro 35.1889
  • Siirt 8 °C

Siirt'te Gençlik Buluşmaları Devam Ediyor

Siirt'te Gençlik Buluşmaları Devam Ediyor
Belediye Başkan Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın’ın bir süre önce başlattığı “Gençlik Buluşmaları” söyleşi programı, Abdulhamid Han Mesleki ve Teknik Anadolu lisesinde devam etti. Belediye Başkan Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın’a, Başkan Yardımcısı Osman Durna, İl

Belediye Başkan Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın’ın bir süre önce başlattığı “Gençlik Buluşmaları” söyleşi programı, Abdulhamid Han Mesleki ve Teknik Anadolu lisesinde devam etti. Belediye Başkan Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın’a, Başkan Yardımcısı Osman Durna, İl Milli Eğitim Müdür Vekili Zekeriya Butur ve Şube Müdürü Hüsamettin Şahin eşlik etti.

Gençlik Buluşmaları programı Belediye Başkan Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın’ın kendisini tanıtmasıyla başladı. Liseli gençlerle tek tek ilgilenen Başkan Vekili Taşkın, gençlerle bir araya gelmekten büyük keyif aldığını ve bu buluşmaları sık sık yaptığı belirterek başladığı konuşmasına özel hayatından kesitler sunarak devam etti. Kendi öğrencilik yıllarında yaşadığı sorunları ve bu sorunlara rağmen başarılı olmak için neler yaptıklarını anlatan Başkan Vekili Taşkın, bugün artık o sorunların birçoğunun sorun olmaktan çıktığını ve gençlere sorunlardan yılmamalarını gerektiğini öğütledi. Belediye Başkan Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın belediyenin çalışmaları hakkında da öğrencilere bilgiler verdi.

Soru ve cevap şeklinde devam eden söyleşide öğrencilerin yöneltmiş olduğu soruları Belediye Başkan Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın cevaplandırdı.  Öğrencilerin büyük bir ilgi ile izlediği söyleşide Başkan Taşkın’a ağırlıklı olarak, sosyal aktiviteler, eğitim faaliyetleri ve çevre sorunları üzerine sorular yöneltildi. Öğrencilere içtenlikle cevap veren Başkan Vekili Taşkın, taleplerin de yerine getirilmesi için ilgililere talimat verdi.

Daha sonra Abdulhamid Han Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmenleri ile bir araya gelen Belediye Başkan Vekilimiz Ceyhun Dilşad Taşkın burada öğretmenler ile bir süre sohbet etti. Öğretmenler ile tek tek sohbet eden Başkan Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın Siirt Belediyesi çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

Bu haber toplam 2091 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim