• BIST 9556.77
  • Altın 2468.864
  • Dolar 32.4455
  • Euro 34.4913
  • Siirt 19 °C

Siirt'te “Gençlik Buluşmaları” Sosyal Bilimler Lisesinde Devam Etti

Siirt'te “Gençlik Buluşmaları” Sosyal Bilimler Lisesinde Devam Etti
Siirt Belediyesi tarafından devam eden “Gençlik Buluşmaları” programı, Şehit Zafer Kılıç Spor Lisesi, Abdulhakim Ayten Anadolu İmam Hatip Lisesi, 14 Eylül Anadolu Lisesinin ardından Sosyal Bilimler Lisesi ile devam etti.

İlk olarak Sosyal Bilimler Lisesi öğretmenleri ile bir araya gelen Belediye Başkan Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın burada öğretmenler ile bir süre sohbet etti. Öğretmenler ile tek tek sohbet eden Başkan Vekili Taşkın Siirt Belediyesi çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Söyleşi öncesi okul kütüphanesini de ziyaret eden Başkan Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın burada ders çalışan öğrenciler ile sohbet etti.

Sosyal Bilimler Lisesi konferans salonunda öğrencilerle bir araya gelen Başkan Vekili Taşkın’a Belediye Başkan Yardımcısı Osman Durna ve Birim Müdürleri eşlik etti.

Programın açılış konuşmasın yapan Belediye Başkan Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın; gençler başta olmak üzere Siirt halkının görüşlerinin kendileri için önemli olduğunu anlatarak, "Gençlik Buluşmaları kapsamında gençlerimizle çalışmalarımız hakkında sohbetler yapıyoruz. Gençlerimizin de belediyemiz tarafından gerçekleştirilen ve gerçekleştirilecek çalışmalarla ilgili görüş ve önerilerini alıyoruz.” dedi.

Gençlik Buluşmaları'nda gençlerin çalışmalarla ilgili fikirlerinin yanında onların varsa yaşadıkları sorunlarla ilgili taleplerini de dinlediklerini ifade eden Başkan Vekili Taşkın, "Farklı zamanlarda bu tür programlarla geleceğimizin teminatı olan gençlerimizi dinliyoruz. Sohbetlerimizde gençlere konuşma imkanı veriyor ve bizler onları anlamak için orada bulunuyoruz." diye konuştu.

Belediye Başkan Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın belediyenin çalışmaları hakkında da öğrencilere bilgiler verdi.

Soru ve cevap şeklinde devam eden söyleşide öğrencilerin yöneltmiş olduğu soruları Belediye Başkan Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın cevaplandırdı.  Öğrencilerin büyük bir ilgi ile izlediği söyleşide Başkan Taşkın’a ağırlıklı olarak, sosyal aktiviteler, eğitim faaliyetleri ve çevre sorunları üzerine sorular yöneltildi. Öğrencilere içtenlikle cevap veren Başkan Vekili Taşkın, taleplerin de yerine getirilmesi için ilgililere talimat verdi.

Sosyal Bilimler Lisesi Okul Müdürü Mahfuz İleri, Siirt Belediye Başkan Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın’a kendilerini ziyarette bulunup, öğrencilerle bir araya geldiğinden duydukları memnuniyeti dile getirip, Okul yönetimi ve öğrenciler adına teşekkür etti.

Bu haber toplam 1141 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim