• BIST 9915.62
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • Siirt 35 °C

Siirt’te Gençlik Kampları Düzenlenecek

Siirt’te Gençlik Kampları Düzenlenecek
Gençlerin çeşitli sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerle tanışmalarını temin etmek amacıyla Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Kampları Dairesi Başkanlığınca her yıl düzenlenen yaz kampları “Kardeşlik İkliminde sende yerini al” sloganıyla başlayacaktır.

Gençlerimiz ülkemizin yarınlarına yürürken akıllarında ve kalplerinde Gençlik Kamplarının izlerini taşırlar. Bunlar birbirine kardeşlik bağlarıyla bağlı olanların bildiği izlerdir. Bu izler ki bireylerden oluşan toplulukları aynı idealin peşinden koşan, sevinç ve hüzünleri ortak bir “Millet” haline getirir. Bu nedenle tüm gençlerimizi ücretsiz olarak düzenlenecek kamplarımıza bekliyoruz.


asdfgsdfgsdfg.jpg

Gençlik kamplarına başvurular 12-15 Yaş arası Gençler Deniz Kamplarına; 14-22 yaş arası Gençler Doğa Kamplarına www.genclikkamplari.gsb.gov.tr adresinden gençler tarafından online olarak veya Gençlik Merkezine gelerek Gençlik Liderleri tarafından yapılacaktır.Kamplar ücretsiz olup; ulaşımları dahil bütün ihtiyaçları Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından karşılanacaktır.

fgsdf6.jpg

Kardeşlik ikliminde sende yerini almak istiyorsan 03 Haziran 2016 tarihine kadar Gençlik Merkezine başvurunu yap.

 

 

Bu haber toplam 1945 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim