• BIST 9084.61
  • Altın 2325.575
  • Dolar 32.3788
  • Euro 35.0205
  • Siirt 19 °C

Siirt’te ilaçlama çalışmaları aralıksız devam ediyor

Siirt’te ilaçlama çalışmaları aralıksız devam ediyor
Siirt Belediyesi, hava sıcaklıklarının artmasıyla birlikte sivrisinek, karasinek ve haşerelere karşı yürüttüğü ilaçlama çalışmalarını hızlandırdı.

Siirt Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, mahallelerdeki mesire alanları, parklar, bodrum katları, çöp toplama alanları, hayvan barınakları ve kanallarda ilaçlama çalışmalarına devam ediyor. Ekipler, ilaçlama çalışmalarında araç, ULV cihazları, sırt atomizerleri ve sırt pompalarını kullanıyor.

Teknik donanımlı araçlar ve deneyimli elemanlarla yürütülen ilaçlama çalışması, insan sağlığına zarar vermeyen ilaçlarla gerçekleştiriliyor. Genel ilaçlamanın yanı sıra, sivrisinek ve karasinek larva mücadelesi ve gece sivrisinek ilaçlama çalışması yapan ekipler, dezenfekteye de özen gösteriyor.

Gece sivrisinek ilaçlama, sivrisinek ve karasinek larva ilaçlama, genel ilaçlama çalışması yapan ekipler, halkın şikâyetlerini de ivedi bir şekilde değerlendirerek, sonuçlandırıyor. İlaçlama çalışmaları çerçevesinde il merkezinde bulunan ahırlar ve çöp konteynır kutuları da ilaçlanarak sivrisineklere karşı da mücadele ediliyor.

Siirt Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, kente ilaçlama konusunda hiçbir sorununun yaşanmaması için tüm ekiplerin çalışmalarını aralıksız yürüttüklerini belirterek, yapılan çalışma ile vatandaşların, park, bahçe ve yeşil alanları daha rahat bir şekilde kullanabilecekleri belirtildi.

Bu haber toplam 1016 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim