• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • Siirt 13 °C

Siirt'te İnşaat Şantiyesindeki İş Makineleri ve Kamyon Yakıldı

Siirt'te İnşaat Şantiyesindeki İş Makineleri ve Kamyon Yakıldı
Siirt'te özel bir inşaat firmasına ait şantiyede bulunan 4 iş makinesi ile 1 kamyon, dün geceyarısı kimliği belirlenemeyen kişi ya da kişiler tarafından yakıldı.

'te özel bir inşaat firmasına ait şantiyede bulunan 4 iş makinesi ile 1 kamyon, dün geceyarısı kimliği belirlenemeyen kişi ya da kişiler tarafından yakıldı. Valilik, olayın terör bağlantısı olup olmadığının araştırıldığını açıkladı.

'in Afetevleri Mahallesi Sanayi Kavşağı mevkiinde faaliyet gösteren özel bir inşaat firmasına ait şantiye sahasında bulunun 4 iş makinesi ile 1 kamyon saat 00.25'de kimliği belirlenmeyen kişi ya da kişiler tarafından ateşe verilerek yakıldı. Haber verilmesiyle şantiyeye giden ifaiye ekipleri araçlardaki alevleri söndürdü ancak araçlar kullanılamaz hale geldi.  Valisi , olayın ardından şantiyeye giderek, yetkililer hakkında bilgi aldı.

 Valiliği'nden yapılan açıklamada şantiyedeki 2 santral görevlisinin herhangi bir kimseyi görmediklerini söylediklerini belirterek, " olay yeri inceleme ve Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, firmanın şantiye alanında inceleme başlattı. Olayın, terör bağlantısı olup almadığı araştırılıyor. Şantiye alanının güvenlik kameraları ile çevre iş yerlerinin güvenlik kameraları incelemeye alınmıştır. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı" denildi

Bu haber toplam 2595 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim