• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • Siirt 18 °C

Siirt'te İtfaiyenin 2. Şubesi açılıyor

Siirt'te İtfaiyenin 2. Şubesi açılıyor
Siirt Belediyesi tarafından Dumlupınar mahallesinde yeni bir itfaiye şubesi kurma çalışmaları sona erdi.

Siirt Belediyesi tarafından Dumlupınar mahallesinde yeni bir itfaiye şubesi kurma çalışmaları sona erdi. Eski hayvan pazarının mahalleden kaldırılmasının ardından Siirt Belediyesi civar mahallelere hizmetin daha hızlı ulaşabilmesi ve olası yangınlara anında müdahale edebilmesi için Dumlupınar mahallesinde 2. İtfaiye şubesini açıyor.

Bahçelievler Mahallesi Kızlar tepesinde bulunan merkez itfaiye binasının diğer mahallelere uzak olması ve olası çıkabilecek yangınlara anında ve hızlı bir şekilde müdahale edebilmek için Belediye Başkan Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın’ın talimatlarıyla Dumlupınar mahallesinde 2 nolu İtfaiye şubesi kuruluyor.  Yapımı tamamlanan 2 Nolu İtfaiye Şubesi, Çal, Dumlupınar, Conkbayır, Ulus, Tınaztepe ve Sakarya mahallelerine hizmet verecek. Çıkabilecek yangınlara karşı civar mahallelere ulaşım mesafesini 3 ile 4 dakikaya indirecek.

Belediye Başkan Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın, yapımı tamamlanan itfaiye şubesinde incelemelerde bulunarak çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Belediye Başkan Vekili Taşkın, yaptığı açıklamada, Siirt Belediyesi 2 Nolu İtfaiye Şubesi'nin Çal, Dumlupınar, Conkbayır, Ulus, Tınaztepe ve Sakarya Mahallelerine hizmet vereceğini söyledi. Şubeyi kısa sürede hizmete açmayı planladıklarını dile getiren Taşkın, yukarı mahallelere daha hızlı ve daha kısa sürede müdahale edebilmek için İtfaiyemizin bir diğer şubesini burada açıyoruz. 2 nolu itfaiye şubemizde bir kurtarma aracımız ve bir itfaiye aracımız olacak dedi.

Bu haber toplam 1288 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim