• BIST 10208.65
  • Altın 2395.066
  • Dolar 32.3403
  • Euro 34.7603
  • Siirt 16 °C

Siirt'te kar temizleme çalışması başlattı

Siirt'te kar temizleme çalışması başlattı
Siirt Belediyesi, kentte etkili olan kar yağışına karşı 100 personel, 17 iş makinası ve 40 ton tuz ile müdahale etmeye başladı.

Bu kapsamda, kar yağışı nedeniyle kentte herhangi bir olumsuzluğun yaşanmaması ve trafik akışın sağlanması amacıyla Başkan vekili Taşkın’ın talimatıyla geçmiş yıllara göre 3 kat artırılan ekip ile karla mücadele ediyor.

İlk defa Siirt Belediyesi kent merkezinde İl Emniyet Müdürlüğü ile birlikte hareket ederek kurulan kar koordinasyon merkezinde ortak çalışma yürütülüyor.

Siirt Belediye Başkan Vekili Yener Tanık yaptığı açıklamada, Siirt Belediyesi olarak karla mücadelede hazırlıklarını tamamladıklarını söyledi.

Tanık; “100 personelle, 5 loder arkadan kazıyıcı ve önden yükleyicisi olan 2 greyder yol temizleyici, 2 loder sadece büyük taşıyıcı kepçemiz, 2 de ekskavatör kazıcımız ve 6 kamyonumuzla beraber hiçbir sıkıntımız yok. Araçlarımıza kar lastikleri yerleştirdik. Personelimizin de aldığı önlemlerle beraber inşallah bu kış halkımızın rahat edebileceği bir şekilde halkımızı rahatlatacağız. Şehir içi toplu taşıma araçlarımıza da kar lastiği takıldı. Ana arterlerimiz ciddi şekilde rahatlayacak, gece boyunca kar nöbetinde olacağız. Elimizde 40 tona yakın tuzumuz var.” Şeklinde ifadelerde bulundu.

Bu haber toplam 1160 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim