• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • Siirt 11 °C

Siirt'te Kültür ve Sanat Kursları Başladı

Siirt'te Kültür ve Sanat Kursları Başladı
Kültür ve Sosyal İşleri Müdürlüğü tarafından gençlere ve bayanlara yönelik düzenlenecek olan kurslara kayıtlar başladı.

Belediye Başkan Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın’ın talimatlarıyla gençlere kucak açmayı sürdüren Siirt Belediyesi, organize ettiği kurslarla gençleri kültürel ve sportif faaliyetlere yönlendiriyor.

Vatandaşların yaz tatillerini değerlendirmeleri için ücretsiz kurslar açıyor. Doğan mahallesinde bulunan Orhan Doğan parkı kültür evinde açılan kurslara vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından bağlama, seramik, el sanatları, tiyatro ve kuran kurslarına kayıtlar başladı. Başta çocuklar olmak üzere her yaştan Siirtli bu kurslarda yaz aylarını değerlendirme imkânı bulacak.

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada; kültür ve meslek edindirme kurslarımız başladı. Geçtiğimiz haftalarda kayıtlarını başlattığımız 5 farklı branşta ki kurslarımıza başvuruda bulunan kursiyerlerimiz Orhan Doğan Parkı Kültür evinde kurs görmeye başladılar. Tüm kursların ücretsiz olduğu belirtilen açıklamada, Meslek Edindirme Kurs Kayıtları için kursiyerler, nüfus cüzdanlarıyla birlikte Orhan Doğan Parkı Kültür evine giderek kayıt yaptırabilecekleri belirtildi.

Bu haber toplam 1145 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim