• BIST 9798.22
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • Siirt 28 °C

Siirt’te 'Milli İstihdam Seferberliği' toplantısı yapıldı

Siirt’te 'Milli İstihdam Seferberliği' toplantısı yapıldı
Siirt Valisi Mustafa Tutulmaz, başkanlığında 'Milli İstihdam Seferberliği' toplantısı yapıldı.

Valilik Konferans salonunda gerçekleştirilen toplantıya; Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Ömer Aslan, Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü Abdulcelil İlbaş, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı Sekreteri Başar Taner, Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı Rıfat Ayyıldız, kurum müdürleri, STK temsilcileri ile sanayici ve iş adamları katıldı.

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’ın başlatmış olduğu Çalışma Hayatında Milli Seferberlik programı kapsamında, işverenlere yönelik çalışma hayatında teşvikler, destekleme hizmetleri hakkında bilgilendirmeler ve sunular yapıldı.

Program devam ederken, Kalkınma Bakanlığı Bakan Yardımcısı, Yusuf Coşkun ve beraberindeki heyet ile birlikte toplantıya katıldı.

Kalkınma Bakan Yardımcısı Yusuf Coşkun, “Cazibe Merkezleri Programı” hakkında işadamlarına ve sanayicilere program hakkında detaylı bilgiler verdi.

İstihdama katkı sağlayan 26 İşverene Kalkınma Bakanlığı Bakan Yardımcımız Yusuf Coşkun ve Vali Mustafa Tutulmaz tarafından teşekkür belgelerinin takdim edilmesi ile program sona erdi.

Bu haber toplam 1239 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim