• BIST 9693.46
  • Altın 2507.399
  • Dolar 32.5775
  • Euro 34.7746
  • Siirt 20 °C

Siirt'te 'Mobil Gençlik Merkezi' etkinliği!

Siirt'te 'Mobil Gençlik Merkezi' etkinliği!
Siirt’tin Baykan ilçesinde düzenlenen ‘Mobil Gençlik Merkezi’ etkinliği Siirt Gençlik ve Spor Kulübü Tarafından düzenlendi detaylar siirtajans.com adresinden takip edebilirsiniz.

BAYKAN’DA KURULAN MOBİL GENÇLİK MERKEZİYLE ÇOCUKLAR DOYASIYA EĞLENDİ.

Gençlik ve Spor Bakanlığınca desteklenen ve Siirt Gençlik ve Spor Kulübü tarafından hayata geçirilen “Mobil Gençlik Merkezi” ile Baykan ilçesinde etkinlik düzenlendi.

Baykan sanat sokağında kurulan merkezde; mini golf, basketbol, dart, langırt, okçuluk, satranç,halk oyunları gibi oyunların yanı sıra ebru ve hat sanatı da sergilendi.

Mobil Gençlik Merkeziyle Baykanlı gençler ve çocuklar gün boyu doyasıya oyun oynamanın mutluluğunu yaşadılar.

Merkezi ziyaret eden Baykan Kaymakamı  Ufuk  AKIL, gençlere yönelik kurulan stantlarda çeşitli sanatsal ve sportif faaliyetler yapma imkanı sunulduğunu ifade ederek, projenin hayata geçirilmesinde emeği geçenlere teşekkür etti.

Proje hakkında bilgi veren Siirt Gençlik ve Spor Kulübü Başkan Yrd. İrfan Tekin: “Mobil Gençlik Merkezi ile şu ana kadar 6000 gencimize ulaştık. Bu gençlerimize açık alanlarda çeşitli sanatsal ve sportif etkinlikler düzenledik. Projemiz 15 Haziran 2015’e kadar devam edecek. Bu süre zarfında 8000 gence ulaşmayı hedefliyoruz.”şeklinde konuştu.

             Mobil Gençlik Merkezinin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında Siirt Merkezde kurulacağını belirten TEKİN, “16 Mayıs Cumartesi günü saat:15.00 ‘te Özel Asema Hastanesi önünde kurulacak olan merkeze tüm gençlerimizi bekliyorum” dedi.

Bu haber toplam 3510 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim