• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • Siirt 13 °C

Siirt'te Öğretmenler Günü

Siirt'te Öğretmenler Günü
SİİRT (İHA) - Siirt İl Jandarma Komutanlığı, öğretmen ve öğrencileri kışlada ağırladı.

Geçen yıl 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle okulları ziyaret ederek öğretmenlerin günün kutlayan Dadaşlar Taburu personeli, bu yıl da öğretmen ve öğrencileri kışlaya davet ederek, ağırladı. Ziyaret esnasında, konuk öğretmen ve öğrencilere Jandarma Komando Özel Harekat timlerinin görevlerde kullanmış olduğu malzeme, teçhizat ve araçların tanıtımı ve özel eğitimli köpekler tarafından gösteri yapıldı.

 

Anaç isimli mayın arama köpeğinin yapmış olduğu gösteri, öğretmen ve öğrencilerin büyük beğenisini topladı. Siirt İl Jandarma Komutanlığı'nda bulunan Dadaşlar Şehitlik Anıtı'nın ziyaret edilmesinin ardından askeri gazinoda öğretmen ve öğrencilere ikramda bulunuldu.

 


İl Jandarma Komutanı Jandarma Kurmay Albay Şenol Yeloğlu, askerin halkın bir parçası olduğunu, iyi eğitilmiş bir toplumun her alanda başarılı olacağını vurguladı. Yeloğlu, tüm fedakar öğretmenlerin günlerini kutlayarak, "Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımız, asker ağabeylerini yakından tanıma fırsatı buldular. Bu tür sosyal sorumluluk projelere ağırlık vererek, eğitimin her safhasında yer alacağız" dedi.
Program hatıra fotoğrafının çekilmesiyle sona erdi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 2626 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim