• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • Siirt 13 °C

Siirt'te PKK'lının cenaze töreninde olay çıktı

Siirt'te PKK'lının cenaze töreninde olay çıktı
Şırnak Cizre'da gerçekleşen operasyonlarda PKK'lı Mazlum Kapalıgöz'ün cenazesi'nde olaylar çıktı. PKK lehine slogan atan ve gösteri yapmak isteyen gruba polis tazyikli su ve gaz bombasıyla müdahale etti.

Çizre ilçesi'nde yapılan operasyonda PKK'lı Mazlum Kapalıgöz'ün cenazesi'nde olaylar çıktı.

2 HDP'Lİ VEKİL PKK'LI CENAZESİNDE

Cizre'de yürütülen operasyonlar sırasında yaşamını yitiren ve cenazesi ailesi tarafından teşhis edilen 17 yaşındaki Mazlum Kapalıgöz'ün cenazesine Siirt Belediye Eş Başkanları Tuncer Bakırhan ve Belkiza Beştaş Epözdemir, HDP ve DBP il yöneticileri, partililer ve kalabalık bir grubun katıldığı törenden sonra Kapalıgöz'ün cenazesi toprağa verildi.

PKK LEHİNE SLOGAN

PKK'lı cenazesinde esnasında orda toplanan grubun PKK'a lehine slogan atması sonrası polisin uyarması ve bu uyardan sonra uyarıya uymayan grup ve polis arasında gerginlik yaşandı. Gruba polis azyikli su ve gaz bombasıyla müdahale etti.

SİİRTAJANS.COM/ÖZEL HABER

 

 

Bu haber toplam 1905 defa okunmuştur
Yorumlar
Cahit çelik
17 Mart 2016 Perşembe 10:59
10:59
Belediye başkanı bu cenazelere katılacağına siirtte çarşı pazar dolaşsın caddelerin haline baksın karsta kazanamayanın siirtte kazandırılması hizmetin aksaması değilmi adamı kendi memleketlileri akrabaları belediye başkanı yapmamışlar siirtte tek bir akrabası olmadığı halde belediye başkanı seçtiler vefa borcu ödenmesi olmasın
78.161.33.204
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim