• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • Siirt 21 °C

Siirt’te ‘Seçim Güvenliği Toplantısı’ Yapıldı

Siirt’te  ‘Seçim Güvenliği Toplantısı’ Yapıldı
16 Nisan’da gerçekleştirilecek olan referandum için alınacak tedbirlerle ilgili, Siirt Valisi Mustafa Tutulmaz başkanlığında ‘Seçim Güvenliği Toplantısı’ yapıldı.

Vali Mustafa Tutulmaz, 16 Nisan’da gerçekleştirilecek olan referandum için alınacak güvenlik tedbirlerinin konuşulduğu, ‘Seçim Güvenliği Toplantısı’na başkanlık etti.

Valilik toplantı salonunda gerçekleşen toplantıda konuşan Vali Mustafa Tutulmaz, ‘Vatandaşların özgür iradeleriyle, emniyetli bir şekilde sandığa gitmeleri için gerekli güvenlik önlemleri ve herhangi bir aksaklığa mahal verilmemesi için, Valiliğimiz koordinesinde güvenlik güçlerince her türlü tedbirin alınacağını’ söyledi.

Vali Tutulmaz, ”Referandum sürecinde kamu düzenini ve esenliğini bozmaya yönelik hiçbir hukuk dışı eyleme asla izin verilmeyeceğini’ sözlerine ekledi.

Toplantıda, 16 Nisan günü gerçekleştirilecek olan anayasa değişikliği referandumu oylama öncesinde, oylama sırasında ve oylama sonrasında alınması gereken güvenlik tedbirleri görüşüldü.

Toplantıya; Garnizon Komutanı Kurmay Albay Selçuk Yavuz, Cumhuriyet Başsavcısı İbrahim Cansever, İl Seçim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Kaymaz, Vali Yardımcıları, İlçe Kaymakamları, İl ve İlçe Emniyet Müdürleri/Amirleri İlçe Seçim Kurulu Başkanları, İl ve İlçe jandarma Komutanları ve diğer ilgililer katıldı.

 

Bu haber toplam 1400 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim