• BIST 9465.1
  • Altın 2488.872
  • Dolar 32.5974
  • Euro 34.7926
  • Siirt 26 °C

Siirt’te trafik güvenliği koordinasyon toplantısı

Siirt’te trafik güvenliği koordinasyon toplantısı
Siirt’te Karayolu Trafik Güvenliği Stratejisi ve Eylem Planı İl Koordinasyon Kurulu toplantısı Vali Mustafa Tutulmaz’ın Başkanlığında toplanarak, kış dönemi trafik güvenliği tedbirleri görüşüldü.

Vali Mustafa Tutulmaz’ın başkanlığında, Valilik çok amaçlı toplantı salonu'nda gerçekleştirilen toplantıya, Siirt Belediye Başkan Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın, Vali yardımcıları, Bünyamin Kuş, Yunus Koç ile kurula üye kamu kurum ve kuruluşlarının yöneticileri katıldı.

Toplantının açılışında İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Trafik Şube Müdürlüğü personeli tarafından trafik güvenliğine ilişkin yapılacak çalışmalar, kış döneminde alınacak tedbirler, kurumlara düşen görev ve öneriler ile ilgili bir sunum yapıldı.
Trafik Güvenliği Eylem Toplantısında; ilimizde özellikle kış dönemine yönelik alınması gereken önlemler, kurul üyeleri ile birlikte değerlendirildi. Karla mücadele için İl Özel İdaresi, Belediye ve Karayolları şube müdürlüğünce alınacak önlemler masaya yatırıldı. İl Merkezinde trafikte yaşanan sorunları ortadan kaldırmak ve gerekli tedbirleri almak amacıyla kurum ve kuruluşların işbirliği ve koordinasyon içinde hareket ederek, trafik güvenliği ve akışının sağlanması, kararlaştırıldı.

Toplantı,  kurul üyelerinin de gündem maddeleri hakkında görüşlerinin alınmasının ardından sona erdi.

Toplantıyla ilgili bir değerlendirme yapan Vali Orhan DÜZGÜN, “Ordu kenti, turizm kenti olmak istiyorsa mutlaka şehir içi ve şehir dışı trafik sorununu çözümlemeli. Şehrin modern ve çağdaş bir görünüme kavuşması için trafikle ilgili ciddi düzenlemeler yapılmasına ihtiyaç duyulmaktadır. Şehrin geleceğini düşünerek hareket etmeliyiz ve buna göre kararlar alıp, bunları uygulamalıyız. Bu konuda tüm kurum ve kuruluşların, şoför esnafımızın, vatandaşlarımızın bizlere yardımcı olmalarını bekliyoruz. Ordu"nun yaşanabilir bir şehir olması için bugünden itibaren trafik sorununun çözümünde tüm tarafların ortak bir görüş etrafında bir araya gelmesi gerekiyor. Şehir trafiğini, alternatif çözüm önerileriyle birlikte bir düzene sokmak istiyoruz” dedi.

 

Bu haber toplam 1399 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim