• BIST 10208.65
  • Altın 2395.066
  • Dolar 32.3403
  • Euro 34.7603
  • Siirt 16 °C

Siirt'te Valilik'ten Nevruz uyarısı!

Siirt'te Valilik'ten Nevruz uyarısı!
Siirt Valiliği Nevruz'a 20 gün kala önemli bir açıklama yaptı. Nevruz'un ve 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nün belirtilen günlerin dışında kutlanmasına izin verilmeyeceğini belirten Valilik yazılı bir açıklama yaptı.

SİİRT HABER AJANSI - Siirt Valiliği Nevruz'a 20 gün kala önemli bir açıklama yaptı. Nevruz'un ve 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nün belirtilen günlerin dışında kutlanmasına izin verilmeyeceğini belirten Valilik yazılı bir açıklama yaptı.

                           
İŞTE O AÇIKLAMA
 
‘8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ ve ‘21 Mart Nevruz Bayramı’ kutlamaları kapsamında ilimizde yapılacak miting, yürüyüş ve benzeri etkinlikler, ‘kamu düzenini ve genel asayişin sağlanması ve vatandaşların hak ve özgürlüklerinin korunması’ amacıyla bahse konu günler dışında kutlanmasına izin verilmeyecektir.
 
Bu bağlamda; ilimiz merkez ve ilçelerinde, belirlenmiş olan Toplantı ve Gösteri Yürüyüşleri Güzergâh Alanları, yerel gazeteler ile yaygın basın yolu ile ilan edilmiştir. Belirlenen bu güzergâh alanları dışında izinsiz olan miting, yürüyüş ve benzeri etkinliklere kesinlikle izin verilmeyecektir. İzinsiz yürüyüş ve gösteri düzenleyenler hakkında da gerekli adli ve idari işlemlerin yapılacağı hususunu;
 
Kamuoyuna saygıyla sunarız.
Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 2746 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim