• BIST 9524.59
  • Altın 2495.454
  • Dolar 32.5969
  • Euro 34.7691
  • Siirt 20 °C

Siirt’te “Vienass Cafe ve Restaurant”In Açılışı Yapıldı

Siirt’te “Vienass Cafe ve Restaurant”In Açılışı Yapıldı
Kent Merkezi Bahçelievler Mahallesi Turan Beyazıt Caddesinde, Vienass Cafe ve Restaurant’ın açılışı gerçekleştirildi.

Açılış programına, Vali Yardımcıları Bünyamin Kuş, Ceyhun Dilşad Taşkın, Vali yardımcısı ve Tillo Kaymakamı Yunus Koç, İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Halidun Eren, Siirt Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Korkmaz, CHP İl Başkanı Nevaf Bilek, kurum amirleri, bazı STK temsilcileri ile İş, Sanat, Spor ve Basın kuruluşlarından birçok davetli ile vatandaşlar katıldı.

İşyerinin açılış kurdelesini kesen Vali yardımcısı Bünyamin Kuş, Siirt ilinde sosyal yaşam kültürüne yeni bir katma değer katacak olan işletmenin açılmasından duyduğu memnuniyeti belirterek, işletme sahiplerini kutladı.

Vali Yardımcısı Kuş ve beraberindekiler iş yerini gezerek, iş yeri sahipleri Mesut Tanık ve Mahir Ertaş’a hayırlı olsun temennisinde bulundular.

İş yeri sahipleri Tanık ve Ertaş, açılış törenine katılan Vali yardımcısı Bünyamin Kuş ve beraberindekilere teşekkür ettiler.

Tanık, Vienass Cafe ve Restaurantımız, iki katlı olup, yeni bir konsepte, Siirt halkımıza en iyi hizmeti sunmayı hedeflediklerini söyledi.

Siirt’li vatandaşlarımıza sıcak, hoşgörü ve kaliteli hizmet sunacaklarını kaydeden Tanık, İşetmede, her türlü kahvaltılık, ızgara çeşitleri, hijyen bir ortamda halkın hizmetine sunacaklarını sözlerine ekledi.

Açılış sonunda, katılımcılara çeşitli ikramlar yapıldı.

ADRES : Bahçelievler Mahallesi Turan Beyazıt Caddesi N0:20 SİİRT
 

 

Bu haber toplam 1646 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim