• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • Siirt 22 °C

Siirt'te Yol Çalışmaları Aralıksız Devam Ediyor

Siirt'te Yol Çalışmaları Aralıksız Devam Ediyor
Siirt Belediyesi yol düzenleme çalışmaları ile hizmet atağı sürüyor. Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, merkez ve kırsal mahallelerde yol yapım çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Merkez ve kırsal ayırımı yapmayan Siirt Belediyesi, vatandaşların yaşam standartlarının yükselmesi için çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Özellikle kırsal mahallelerde kış aylarının rahat geçmesi için çalışma yürüten Fen İşleri müdürlüğü ekipleri vatandaşın da takdirini topluyor.  

Mahallelerde, imar planına göre yol olarak belirlenmiş alanlarda başlayan yeni yol yapım çalışmaları hız kesmeden sürüyor. Siirt Belediyesi Fen İşler Müdürlüğü'nce açılan yeni yol hatlarında, stabilize çalışmaları başlayarak asfalt dökümü için hazır hale getiriliyor.

Asfalt çalışmalarının yanı sıra Siirt Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından belirlenen programlar dahilinde parke, bordür ve kaldırım çalışmaları da aralıksız devam ediyor. Kentin birçok noktasında çalışmalarını sürdüren ekipler kooperatif mahallesi 1723 nolu sokakta kilit parke çalışmalarına başladı. Aynı zamanda Bahçelievler Mahallesi Bankalar caddesinde de hummalı bir çalışma başlatan ekipler, kaldırım ve parke söküm işlerini sürdürüyor. Söküm işlemleri ardından Bankalar caddesinde yapılacak olan kilit parke, bordür ve kaldırım çalışmaları ile birlikte cadde vatandaşların hizmetine açılacak.

Fen İşleri Müdürlüğü Bünyesinde başlatılan ve halen devam etmekte olan asfalt, yol düzenleme, parke döşeme ve kaldırım yapım çalışmalarına belirlenen programlar dahilinde devam edeceği belirtildi.

Bu haber toplam 1191 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim