• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • Siirt 13 °C

Siirt'te Zabıta Ekipleri Denetimlerini Sürdürüyor

Siirt'te Zabıta Ekipleri Denetimlerini Sürdürüyor
Siirt Belediyesi Zabıta ekipleri, ekmek fırınları ve unlu mamul üretimi yapan esnafı denetledi. Ekmeklerin gramajlarını kontrol eden ekipler, fırınlarda hijyen kontrolü yaptı.

Siirt Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne bağlı zabıta ekipleri, il genelinde ekmek fırınları ve unlu mamul üretimi yapan işletmelerdeki denetimlerini sıklaştırdı. Özellikle ekmek fırınlarındaki denetimlere ağırlık veren ekipler, fırınların hijyenik koşullara uyup uymadığını kontrol etti. Ekmeklerin gramaj denetimini de yapan ekipler, standartlara uymayan işletmelerle ilgili yasal işlem başlattı.

Zabıta Ekipleri, yapılan denetimlerde kurullara uymayan imalathane ve fırınlara gerekli uyarıyı yapıp, halkın salığını ilgilendiren konularda gerekli hassasiyetin gösterilmesi gerektiğini söyledi. Zabıta Müdürlüğü ekipleri, hijyenik koşullar, gramaj ve resmi evraklar açısından yapılan denetimlerde kurallara ve yönetmeliklere uygun bir şekilde üretim yapan ekmek fırınları ile unlu mamul üretimi yapan işyerlerinin işletmecileri ve çalışanlarına teşekkür etti.

Bu haber toplam 1194 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim