• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • Siirt 14 °C

Silah ve mühimmat ele geçirildi

Silah ve mühimmat ele geçirildi
Siirt Emniyet Müdürlüğü, son bir ay içinde yaptığı çalışmada 7 ruhsatsız silah, 9 molotof kokteyli, 3 dinamit lokumu ile birlikte patlayıcı kapsül ve saniyeli fitil ele geçirdi.

Yapılan açıklamada, çeşitli suçlardan dolayı 35 şüphelinin ev ve iş yerinde yapılan aramada 173 gram esrar maddesi, 68 uyuşturucu hap, 7 ruhsatsız silah, 9 molotof kokteyli, 7 kaçak telefon, 3 dinamit lokumu ile patlayıcı kapsül ve saniyeli fitil ele geçirildi. Açıklamada, ele geçirilen malzemeler ile ilgili yakalanan 22 şahsın adli mercilere sevk edildiği belirtilerek "15 şahıs tutuklanmıştır. Ayrıca, yapılan çalışmalarda 100 şahsın yoklama kaçağı olduğu tespit edilerek haklarında gerekli işlem yapılmıştır" denildi.

 


Açıklamada ayrıca, Cinayet Büro Amirliği ekiplerince, bir kasten yaralama ve bir kasten öldürme olaylarının aydınlatıldığı, av tüfeği ile kasten yaralama olayında olayın şüphelisi K.Ç. isimli şahsın sevk edildiği adli mercilerce tutuklandığı bildirildi.

 


Siirt'te faaliyet gösteren internet kafelerde yapılan denetimlerde ise, ‘yasa dışı bahis’ oynandığı gerekçesi ile 6 iş yerine idari işlem uygulanırken, 3 ay süre ile faaliyetten men edildi, 2 iş yerinin de 3 ay süre ile faaliyeti durduruldu.

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 2478 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim