• BIST 9677.12
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • Siirt 27 °C

Sinan Akıman'ın ailesinden Ivana Sert'e Şok Üstüne Şok

Sinan Akıman'ın ailesinden Ivana Sert'e Şok Üstüne Şok
Geçtiğimiz aylarda nişanlanarak evliliğe adım atan İvana Sert-Sinan Akıman çiftinin ayrılıklarının gerçek nedeni belli oldu. Biz eskikafalı insanlarız, kaldıramıyoruz bunları diyen Akıman 'ın ailesinden de İvanaya Kötü haber Sinan Akıman'ın ailesinden Iva

SİİRTAJANS.COM - Geçtiğimiz aylarda nişanlanarak evliliğe adım atan İvana Sert-Sinan Akıman çiftinin ayrılıklarının gerçek nedeni belli oldu. Biz eskikafalı insanlarız, kaldıramıyoruz bunları diyen Akıman 'ın ailesinden de İvanaya Kötü haber Sinan Akıman'ın ailesinden Ivana Sert'e Şok Üstüne Şok

Sinan Akıman'ın ailesinden Ivana Sert'e Şok Üstüne Şok

Sabah'ta yer alan habere göre, Ancak ayrılığın esas nedeninin kılık-kıyafet olmadığı, Akıman Ailesi'nin bu birlikteliğe karşı olduğu ortaya çıktı.

Sinan Akıman'ın daha önce Dış İşleri Bakanlığı'nda görev yapmış babası Nazmi Akıman; oğlunun Ivana Sert ile evlenmesine şiddetle karşı çıkmış.

 

İvana Sert ile Sinan Akıman’ın ayrılma nedeni ' Konumumuza Ters' Sevgiliyken bu ilişkinin birgün biteceğini düşüneüp sessiz kalan baba Akıman, İvana Sert-Sinan Akıman çiftinin nişanlanmasıyla birlikte ilişkilerine müdahalede bulunmamış.

Ivana Sert'i gelinleri olarak istemediklerini belirterek oğluna "Biz önemli bir aileyiz. TV figürü bu hanımefendi ile evlenmen bizim aile yapımıza ve konumumuza uymaz" sözlerini kullanmıştı.

Bu haber toplam 2331 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim