• BIST 9111.31
  • Altın 2323.888
  • Dolar 32.3797
  • Euro 35.0176
  • Siirt 20 °C

Sinem Kobal Arda Turan'dan sadece biraz saygı istedi!

Sinem Kobal Arda Turan'dan sadece biraz saygı istedi!
SİİRTAJANS.COM-Sinem Kobal Arda Turan'dan sadece biraz saygı istedi!Sinem Kobal'dan Arda Turan'a yanıt Instagram'dan geldi!Sinem Kobal'dan eski sevgilisi Arda Turan'a cevap sosyal medya üzerinden jet hızıyla geldi.Sinem Kobal Arda Turan'ın açıklamalarına

Sinem Kobal Arda Turan'dan sadece biraz saygı istedi!Arda Turan'ın Hülya Avşar'ın programında Sinem Kobal sorularına verdiği cevapların ardından güzel oyuncudan cevap da gecikmedi.

Hülya Avşar'ın programına katılıp eski nişanlısı Sinem Kobal ile ilgili 'Sinem başka bir erkekle görüştüğü an benim için her şey bitmiştir. Bundan sonra tek arzum, Sinem’in mutlu olmasıdır.” demesi magazin gündemine bomba gibi düştü ve gözler Kobal'ın üzerine çevrildi.

Sinem Kobal Arda Turan'ın açıklamalarına sessiz kalmadı instagram hesabı üzerinden karşılık verdi.

Benim özel hayatım ile ilgili susma tercihim kişilere söz hakkı vermemeli ama ne yazık ki üzerine hala konuşuluyor. Benim için bu ilişki 1,5 yıl önce bitmiştir. Biten ilişkinin ardından ben suskunluğumu koruyup, yaşananlara ne olursa olsun saygı duysam da hala üzerine konuşulması, bu tarz haberlerle uyanmak, hayatımın sorgulanır halde olması beni oldukça rahatsız etmektedir. Lütfen biraz saygı.

Bu haber toplam 5389 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim