• BIST 9057.89
  • Altın 2292.138
  • Dolar 32.3126
  • Euro 35.0981
  • Siirt 16 °C

Şırnaklı Öğrencilere Moral ve Motivasyon Etkinliği

Şırnaklı Öğrencilere Moral ve Motivasyon Etkinliği
Yarın yapılacak olan YGS sınavına Siirt’te girecek olan Şırnaklı öğrenciler için belediyemiz öncülüğünde moral ve motivasyon etkinliği düzenledi.

Belediyemiz önceliğinde, Siirt Kent Konseyi Gençlik Meclisi, Siirt Üniversitesi Öğrenci Konseyi ve Öğrenci kolektifinin destekleri Şırnak ve ilçelerinden yarın yapılacak YGS sınavına Siirt’te girecek olan Şırnaklı öğrenciler için belediye konferans salonunda moral ve isteklendirme etkinliği düzenledi.

Düzenlenen etkinliğe Şırnak’tan sınav  için Siirt’te bulunan çok sayıda  öğrencinin yanı sıra Belediye Eş Başkanımız  Tuncer Bakırhan, Siirt Kent Konseyi Gençlik Meclisi, Siirt Üniversitesi Öğrenci Konseyi ve Öğrenci kolektifi temsilcileri katıldı.

etkinlik (3)Etkinliğin açılış konuşmasını yapan Belediye Eş Başkanımız Tuncer Bakırhan, Şırnak ve ilçelerinde uzun zamandır uygulanan sokağa çıkma yasağı ve düzenlenen operasyonlar nedeniyle yaşadıkları merkezlerde sınava giremeyen öğrencilere başarılar dileyerek,  “ Şırnakları öğrenciler olarak, sizler sizlerden daha fazla olanaklara sahip olan öğrencilerle yarışa giriyorsunuz. Sistem sürekli sizleri zor şartlarda bir yere getirmeye ve kendini ifade etmemeye zorladı. Sınav sistemi bir çıkmazdır. Bir bütün olarak bu sistem emekçilerin, yoksulların ve sistem tarafından ötekileştirmiş toplum kesimlerinin çocukları için örülmüştür. Bu sistemi değiştiripetkinlik (7) dönüştüreceğiz”  dedi.

Etkinlik Şırnaklı öğrencilere diğer illerden atılan yüzlerce başarı mesajlarını gösterimi ardından, Motivasyon Eğitmeni Candeniz Yavavlı tarafından öğrencilere yönelik verilen kısa motivasyon eğitiminden sonra, “Zamana Karşı” isimli filmin gösterimi ile sona erdi.

Bu haber toplam 1332 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim