• BIST 9645.02
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • Siirt 12 °C

Şirvan Kaymakamı Yüksel Cevizlik Köy Camii açılışına katıldı

Şirvan Kaymakamı Yüksel Cevizlik Köy Camii açılışına katıldı
İlçe Kaymakamı Veysel YÜKSEL Cevizlik Köyümüzde Cami açılışına katıldı. Şirvan Kaymakamlığın katkılarıyla inşası bitirilen Cevizlik Köyü Camisi açılışı yapıldı.

Veysel YÜKSEL, İl Müftüsü Faruk ARVAS, İlçe Müftüsü Hulusi GÜNER ve protokolün bazı üyeleriyle Kaymakamlığımızın katkılarıyla inşası bitirilen Cevizlik Köyü Camisi açılışı gerçekleştirildi.

Açılışta bir konuşma gerçekleştiren İl Müftüsü Faruk ARVAS “ Bugün burada açılışını gerçekleştirdiğimiz camimizin köyümüzde ki kardeşlerimize hayırlı olmasını yüce Rabbimden niyaz ederim, Camimizin bugüne ulaşmasında el ele veren Devlet ve köylü kardeşlerimize sonsuz teşekkür ederiz. Bu camimiz burada ibadete açık olduğu müddetçe, burada yapılan ibadetler, dualar sonsuza kadar emeği geçen tüm kardeşlerimize ulaşacaktır.” Dedi. Düzenlenen açılış merasimi İlçe müftümüz Hulusi GÜNER’in okumuş olduğu Kur’an-ı Kerim tilavetiyle son buldu.

Düzenlenen ziyaret kapsamında köyümüzün çeşitli noktalarında var olan sıkıntıların yerinde incelenip, çözüm yollarının köylülerimizle istişare yoluyla çözülebilmesi amacıyla İlçemiz Kaymakamı Veysel YÜKSEL ve beraberinde ki heyet köylülerimizle toplantı gerçekleştirdi.

Bu haber toplam 3031 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim