• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • Siirt 12 °C

Siski Müdürlüğü'nden Ekiplerinden Mazgal Temizliği

Siski Müdürlüğü'nden Ekiplerinden Mazgal Temizliği
Siirt Belediyesi kentte bulunan yağmursuyu ve kanalizasyon logarlarında meydana gelebilecek kötü kokulara karşı çalışmalar başladı.

Siirt Belediyesi Su ve Kanalizasyon ekipleri tarafından, il merkezinde bulunan yağmursuyu ızgaraları ve kanalizasyon logarlarında biriken hafriyat, çöp atığı pis su ve diğer atıklar temizleniyor.

Şehrin birçok noktasında birbirinden farklı alanlarda faaliyet sürdüren Su ve Kanalizasyon Müdürlüğüne bağlı ekipler, kentin tüm bölgelerinde bulunan mazgallarda temizlik çalışmasını yerine getirdi. Çalışmaları kapsamında birçok noktada yenileme ve düzenleme çalışması gerçekleştiren ekipler, yapılan mazgal temizliği çalışması ile yağış anında oluşabilecek sıkıntıları gidermiş oldu.

Siirt Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlüğünden yapılan açıklamada, " İl merkezinde logar temizleme çalışmalarının başlatıldığını belirterek, bu konuda vatandaşların ekiplere yardımcı olmasını istedi. Logarlara atılan plastik maddelerin tıkanmaya neden olduğunu ifade edilen açıklamada, " 'Çalışmalarımız esnasında kanalizasyonlardan pet şişeler, çöp poşetleri gibi birçok yabancı madde çıkardık. Kanalizasyon ve yağmur suyu hatlarında yaşanan bu durum, şehir hayatını olumsuz etkilemekle birlikte şebekelere de zarar vermektedir. İstenmeyen manzaraların yaşanmaması için, kanalizasyon şebekesine tıkanmaya yol açabilecek katı maddelerin atılmaması gerektiği” ifade edildi. Çalışma kapsamında tıkanan veya kötü kokuya neden olan Izgara ve logarların tamamen temizleneceği belirtildi.

Bu haber toplam 1030 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim