• BIST 8718.11
  • Altın 2244.394
  • Dolar 32.3332
  • Euro 35.1644
  • Siirt 8 °C

“SİSKİ, Şehir Yaşamını Olumsuz Etkileyen Durumları Ortadan Kaldırıyor”

“SİSKİ, Şehir Yaşamını Olumsuz Etkileyen Durumları Ortadan Kaldırıyor”
Siirt Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü (SİSKİ) tıkanarak su taşkınlarına ve kötü kokulara sebep olan mazgal ve logarları temizliyor. Şehir merkezinde bulunan yağmursuyu mazgal ve kanalizasyon logarlarında biriken hafriyat, çöp atığı pis su ve diğe

Siirt Belediyesi Su ve Kanalizasyon  Müdürlüğü (SİSKİ) tıkanarak su taşkınlarına ve kötü kokulara sebep olan mazgal ve logarları temizliyor. Şehir merkezinde bulunan yağmursuyu mazgal ve kanalizasyon logarlarında biriken hafriyat, çöp atığı pis su ve diğer atıklar temizleniyor.

Siski Müdürlüğü: “mazgal temizleme çalışmalarında, cadde ve sokaklar üzerindeki yağmur suyu kanallarındaki mazgallar kaldırılıp, içlerinde biriken kum, kâğıt, yaprak, izmarit gibi yabancı maddeler ekiplerimizin çalışmalarıyla temizleniyor. Kanalizasyon şebekeleri için gerçekleştirdiğimiz logar temizleme çalışmaları esnasında kanalizasyonlardan pet şişeler, çöp poşetleri gibi birçok yabancı madde çıkardık. Kanalizasyon ve yağmur suyu hatlarında yaşanan bu durum, şehir hayatını olumsuz etkilemekle birlikte şebekelere de zarar vermektedir. SİSKİ Müdürlüğü olarak bu durumu önlemek için çalışmalar gerçekleştiriyoruz” İfadeleri kullanıldı.

Bu haber toplam 65856 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim