• BIST 9079.97
  • Altın 2308.099
  • Dolar 32.3328
  • Euro 35.0976
  • Siirt 13 °C

Sneijder transferinde flaş gelişmeler var!

Sneijder transferinde flaş gelişmeler var!
Sneijder transferinde flaş gelişmeler var!Galatasaray'ın Hollandalı yıldızı Wesley Sneijder ile alakalı her dakika flaş gelişmeler yaşanmaya devam ediyor.Holladalı yıldız gidecek mi kalacak mı?

Sneijder'in menejeri Guido Albers bugün süpriz bir şekilde İstanbul'a geldi.Menejerin Galatasaray'lı yöneticilerle görüşüp Sneijder'i ya satın yada sözleşmesiniz uzatın diyeceği iddia edidi.

Hürriyet’in haberine gore Galatasaray'dan ayrılması gündeme gelen Wesley Sneijder konusunda bugün flaş bir gelişme yaşandı.
Hollandalı futbolcunun menajeri Guido Albers, Sarı-Kırmızılı yönetimle görüşmek için sabah saatlerinde İstanbul'a geldi. Albers'in Juventus'tan gelen transfer teklifini Galatasaray'a ileteceği belirtildi.

Sneijder'in Galatasaray'dan ayrılmasını istediğini daha önce birkaç kez dile getiren Albers'in, İtalya'nın yanı sıra İngiltere'den de kulüp arayışı içinde olduğu ifade edildi.

Sarı-Kırmızılı yönetimin ise bu konudaki tavrının net olduğu ifade edilirken, Başkan yardımcısı Abdurrahim Albayrak ile Galatasaray yöneticisi Ali Dürüst, "Biz oyuncumuzdan memnunuz. O da Galatasaray da mutlu. Sneijder'i satmayı düşünmüyoruz. Ancak çok isteyen bir kulüp varsa, getirir 20 milyon Euro'yu alır" diye konuştukları bildirildi.

Habere göre diğer taraftan Guido Albers’in Galatasaray yönetimine, 'Eğer Sneijder'i satmıyorsanız, sözleşmesini uzatalım' teklifinde bulunacak. Cimbom ise buna karşın, "Biz futbolcuyla konuştuk. Şampiyon olalım, lig sonunda hemen imzayı atalım" cevabını verecek.

İtalyan basını: "Galatasaray fiyatta indirime gitti ama Juventus için yeterli değil"

İtalyan basınındaki haberlerde, 30 yaşındaki yıldız oyuncunun menajerinin, 20 milyon Euro ücret talep eden Galatasaray'ı bir miktar indirim yapmaya ikna ettiği iddia edildi.

"Türkler 12 milyona indi. Juventus Sportif Direktörü Giuseppe Marotta, 7 milyonun üstünde vermeyecek" ifadesinin öne çıktığı haberlerde, Sneijder'in menajerinin tarafları uzlaştırmak için İstanbul'da yoğun bir görüşme trafiğinde olduğu belirtildi.

Sneijder'in menajeri Guido Albers önceki gün yaptığı açıklamada, Hollandalı yıldız futbolcunun 2009-2013 sezonları arasında Inter forması giydiği dönemde kariyerinin parlak günlerini geçirdiğini, bu nedenle İtalya'ya dönmekten mutluluk duyacağını ifade etmişti.

Bu haber toplam 1753 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim