• BIST 9716.77
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • Siirt 15 °C

Sneijder'de şok gelişme!Ocak'ta..

Sneijder'de şok gelişme!Ocak'ta..
SİİRTAJANS.COM-Sneijder'de şok gelişme!Ocakta..Galatasaray'ın Hollandalı yıldız futbolcusu Wesley Sneijder ile ilgili şok bir iddia daha gündeme geldi.

2012-13 sezonunun devre arasında Galatasaray Kulübü ile 3.5 yıllık sözleşme imzalayan Wesley Sneijder'in 22 Ocak 2015 tarihinde FIFA talimatına göre koruma döneminin sona ermesinin ardından sözleşmesini tek taraflı fesh ederek sarı-kırmızılı kulüpten ayrılmayı planladığı iddia edildi.

Sarı-kırmızılı kulübe imza attığında 29 yaşında olan ve bu nedenle FIFA transfer talimatına göre 2 yılık koruma dönemi 22 Ocak 2015'te dolacak olan Wesley Snaijder'in bu yolla sözleşmesinde yazan 20 milyon euroluk bedelin çok altında bir tazminatla kulüple yollarını ayıracağı iddia edildi.

Sarı-kırmızılı kulübün de hem FİFA talimatının Snaijder'e verdiği bu hak hem de yüksek maliyet bedelini göz önüne alarak Hollandalı futbolcuyla ocak ayında FIFA'lık olmadan anlaşarak yollarını ayırabileceği ifade edildi.

Galatasaray'dan yıllık 3.2 milyon euro alan ve sarı-kırmızılı kulüple 1.5 yıllak daha sözleşmesi halendevam eden  Snaijder'in sözleşmesini tek taraflı fesh halinde ödeyeceği tazminatın önceki öreneklere göre (Matuzelam, Webster ve El Hadary) yaklaşık 10 milyon euro civarında olabileceği iddia edildi.

Sarı-kırmızılı kulübün geçmişte oyuncunun ödemelerinde yaşanan aksilikler, futbolcunun koruma döneminin dışına çıkmış olması ve gelecek 1.5 yıllık dönemdeki yüksem maliyeti nedeniyle Snaijder'i 10 milyon civarında bir bonservis bedeliyle satma ihtimalinin yüksel olduğu öğrenildi.

Bu haber toplam 2385 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim