• BIST 9766.42
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • Siirt 28 °C

Soba faciası anne ile kızı Hayattan kopardı..!!

Soba faciası anne ile kızı Hayattan kopardı..!!
Soba faciası anne ile kızı Hayattan kopardı..!! Konya’da alzhimer hastası anne ile zihinsel engelli kızı sobadan çıkan karbonmonoksit gazından zehirlenerek hayatını kaybetti.

Soba faciası anne ile kızı Hayattan kopardı..!! Konya’da alzhimer hastası anne ile zihinsel engelli kızı sobadan çıkan karbonmonoksit gazından zehirlenerek hayatını kaybetti. 

YİNE SOBA YİNE FACİA


Olay, saat 15.00 sıralarında merkez Meram ilçesi Lalebahçe Mahallesi Lalebahçe Caddesi’nde bulunan tek katlı müstakil bir evde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, zihinsel engelli kızı Saliha Bak (65) ile birlikte kalan alzheimer hastası Hatice Bak (86), zaman zaman kendilerini kontrole gelen diğer kızı Cemile Avcıkara tarafından evde hareketsiz bir şekilde bulundu. Annesinin ve kız kardeşinin hareketsiz şekilde odada yattığını gören Cemile Avcıkara, hemen 112 Acil Sağlık ekiplerine ve polise haber verdi. Sağlık görevlilerinin olay yerine gelerek yaptığı kontrolde anne ve kızının ilk belirlemelere göre sobadan sızan karbonmonoksit gazından hayatlarını kaybettiği anlaşıldı. Olay yerine gelen polis ekipleri, evin etrafına şerit çekerek güvenlik önlemi aldı. Evde savcı ve polisin yaptığı incelemelerin ardından anne ve kızının cesedi otopsi için Dr. Faruk Sükan Kadın, Doğum ve Çocuk Hastanesi morguna kaldırıldı.

KIZINA, "BEN ÖLÜRSEM SANA KİM BAKACAK" DERMİŞ
Öte yandan, cansız bedenleri 4 gün boyunca evde duran anne Hatice Bak'ın cesedinin bir kısmının fareler tarafından yendiği öğrenildi. Hayatını kaybeden yaşlı kadının komşularının ifadesine göre, Hatice Bak'ın zihinsel engelli kızına zaman zaman "Ben ölürsem sana kim bakacak" diyerek endişesini dile getirdiği belirtildi. Acı haberi alan Hatice Bak'ın ve kızı Saliha'nın yakınları da eve gelerek gözyaşı döktü.

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 2655 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim