• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • Siirt 21 °C

SODES Projeleri İçin Sözleşme İmza Töreni Yapıldı

SODES Projeleri İçin Sözleşme İmza Töreni Yapıldı
Siirt’te Sosyal Destek Programı (SODES) kapsamında kabul edilen 27 proje için sözleşme imza töreni yapıldı.

Siirt Valiliği konferans salonunda yapılan törene, Vali Yardımcısı Yunus Koç, Tillo Belediye Başkanı İdham Aydın, İl Milli Eğitim Müdürü Fethi Suay, Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Hüsam Olgaç, kurum amirleri, Sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile proje sahibi kurumların temsilcileri katıldı.  

Vali Yardımcısı Yunun Koç imza töreni öncesi yaptığı konuşmada, Kalkınma Bakanlığı Sosyal Destek Programı (SODES) kapsamında Siirt il genelinde 27 adet projenin uygun bulunduğunu, kabul edilen projelerin toplam bütçesinin 4 milyon 517 bin Tl olduğunu kaydetti.

Vali Yardımcısı Koç, Projelerin titizlikle ve amacına uygun olarak kullanılması gerektiğine dikkat çekerek, Valilik proje birimi olarak iyi bir koordinasyon ile proje yürütücülerine teknik desteğin verileceğini söyledi.

Vali Yardımcısı Koç, sözleşmeleri imzalanan projelerin Siirt için hayırlı olmasını ve sağlanan ödeneklerin harcanmasında yüksek verim sağlanması için proje koordinatörlerinin azami gayret içinde olmasını beklediklerini sözlerine ekledi. 


İlimizde yürütülecek bu projeler kadınlar, gençler, çocuklar, engelliler ve diğer bütün dezavantajlı gruplar için eğitim, sosyal, kültürel ve sanatsal faaliyetler ile istihdam sağlayıcı faaliyetler içermektedir.

Atılan imzaların ardından, projeler icra edilmeye başlanacaktır.

Bu haber toplam 1008 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim