• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • Siirt 15 °C

Şok Gelişme 11 kız öğrenciye taciz şok etti

Şok Gelişme 11 kız öğrenciye taciz şok etti
İZmirin URal ilçesinde çok önemli gelişmeler yaşanıldığı ortaya çıktı. BiR lisede görev yapan, 11 kız öğrenciye taciz ve cinsel istimsarda bulunduğu iddia edilen edebiyat öğretmeni ile ilgili çok önemli gelişmeler yaşanıldığı ortaya çıktı. Altı öğrenci il

Urla’da bir kız öğrenci 2013 yılı Nisan ayında, öğretmenin kendisini taciz ettiğini annesine anlattı. Anne B.K., Kaymakamlık ve İlçe Milli eğitim Müdürlüğü’ne şikayette bulundu. Fakat öğretmen hakkında herhangi bir işlem yapılmadı. 2013- 2014 eğitim öğretim yılında okula giden anne öğretmeni tekrar okulda görünce, emniyete ve savcılığa gidip şikayetçi oldu. Öğretmen O.O.Ö., İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Yenişehir Motor ve Meslek Lisesi’ne tayin edildi.
 
SAVCININ İTİRAZI ÜZERİNE TUTUKLANDI
 
Emniyet Müdürlüğü Çocuk Bürosu ekipleri okulda yaptıkları araştırma sonucu yaşları 15- 17 arasında değişen 11 kız öğrencinin de tacize uğradığını ve şikayetçi olduklarını tespit etti. Savcının talimatıyla harekete geçen İlçe Asayiş Çocuk Bürosu Ekipleri, geçen yıl 7 Ekim’de İzmir’de görev yapan öğretmen O.O.Ö.’yü gözaltına aldı. Öğretmen nöbetçi mahkeme tarafından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Olayı soruşturan Cumhuriyet Savcısı’nın bir üst mahkemeye itirazı sonucu öğretmen O.O.Ö., 10 Ekim’de tutuklandı.

Bu haber toplam 1769 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim