• BIST 9774
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • Siirt 25 °C

Şok Gelişme Kız Subayları Banyoda Çırılçıplak Çekip Video Görüntüleriyle...

Şok Gelişme Kız Subayları Banyoda Çırılçıplak Çekip Video Görüntüleriyle...
Wyoming denizaltısında en az üç kadın subayın duş icra ederken ve giyinirken görüntüleri çekildi. ABD'nin Wyoming denizaltısında yürekleri hoplatan görüntüler çekildi. En az üç kadın subayın duş alırken ve giyinirken şoke eden görüntüleri çekildi bu görün

ABD Donanması  büyük bir skandala imza attı bu çok önemli gelişme Türkiye gündeminde çok konuşulacağa benziyor. ABD Donanması denizaltlarında kadın subayların görev yapmasının ardından üç sene önce izin verilmiş dünya gündeminde çok geniş bir yankı uyandırmıştı. Wyoming dezilatsında en az üç kadın subayın duş icra ederken ve giyinirken de görüntülendi bu çırıpçıplak görüntüleri dünya gündemini salladı


ABD donanması denizaltılarında kadın subayların görev yapmasına 3 yıl önce izin vermişti. Wyoming denizaltısında en az üç kadın subayın duş yaparken ve giyinirken görüntüleri çekildi.

Bu uygulamanın ilk başladığı denizaltılardan Wyoming'de kadın subayların duşlarına gizli kamera yerleştirildiği ve görüntülerin mürettebat arasında paylaşıldığı belirlendi.

Wyoming denizaltısında kadın subayların duşlarına gizli kamera yerleştirilmesi olayı Amerikan donanmasında şok yarattı.

Wayoming denizaltısında en az üç kadın subayın bir yıl boyunca duş yaparken ve giyinirken görüntüleri çekildi ve paylaşıldı. Olayla ilgili soruşturma 24 yaşındaki bir astsubay kıdemli çavuşun sorumlu olduğuna işaret ediyor.

Bu haber toplam 9104 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim