• BIST 8995.6
  • Altın 2279.892
  • Dolar 32.3262
  • Euro 35.0245
  • Siirt 12 °C

Şok Haber!20 Yaşındaki Seda Meşe ...

Şok Haber!20 Yaşındaki Seda Meşe ...
Şok Haber!20 Yaşındaki Seda Meşe ...İzmit’te yürek burkan çok acı bir haber geldi.Henüz hayatının baharında 20 yaşındaki genç kız Seda Meşe geçtiğimiz günlerde beyninde oluşan baloncuk sebebiyle apar topar hastaneye kaldırılan genç kızın beyin

Siirt Ajans Şok Haber!20 Yaşındaki Seda Meşe ... İzmit’te yürek burkan çok acı bir haber geldi.Henüz hayatının baharında 20 yaşındaki genç kız Seda Meşe geçtiğimiz günlerde beyninde oluşan baloncuk sebebiyle apar topar hastaneye kaldırılan genç kızın beyin kanaması geçirdiği ve yaşamını yitirdiği bilgisi verildi.

Şok Haber!20 Yaşındaki Seda Meşe ... 20 yaşındaki genç kız Seda Meşe beyin kanaması sonucu hayata erkenden veda etti.Genç kızın erken ölümü yakınlarını ve sevenlerini derin bir üzüntüye sevketti. İzmit ilçesinde ikamet eden 20 yaşındaki Seda Meşe, beyninde oluşan baloncuk sebebiyle geçirdiği beyin kanaması sonucu tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.  Alınan bilgiye göre, Kullar Meslek Yüksek Okulu Muhasebe Bölümü'nden mezun oluktan sonra bir nakliyat firmasında muhasebeci olarak işe başlayan Seda Meşe, geçtiğimiz pazar günü evinde otururken şiddetli baş ağrısı sebebiyle fenalaşarak hastaneye kaldırıldı. Yapılan kontrollerde genç kızın beyninde baloncuk olduğu ve beyin kanaması geçirdiği tespit edildi. Yaklaşık 6 gündür hastanenin yoğun bakım ünitesinde tedavi gören Seda Meşe'den önceki gün acı haber geldi. Hayatta kalma mücadelesini kaybeden genç kız, ailesi ve sevenlerin gözyaşlarıyla Akçavova Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 7730 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim