• BIST 9548.82
  • Altın 2489.672
  • Dolar 32.4897
  • Euro 34.5883
  • Siirt 25 °C

Şok Yenilgi Akabininde Bomba Beyanatlar!

Şok Yenilgi Akabininde Bomba Beyanatlar!
Şok Yenilgi Akabininde Bomba Beyanatlar!Spor Toto Süper Ligin en iddialı ekipleri arasında yer alan Mersin İdmanyurdu’nun başarılı teknik direktörü Rıza ÇAlımbay 1-0 lık yenilgi akabininden şok beyanatlarda bulundu.Çalımbay’ın şok beyanatları gündeme bom

Spor Toto Süper Ligin en iddialı ekipleri arasında yer alan Mersin İdmanyurdu’nun başarılı teknik direktörü Rıza ÇAlımbay 1-0 lık yenilgi akabininden şok beyanatlarda bulundu.Çalımbay’ın şok  beyanatları gündeme bomba gibi düştü.

Şok Yenilgi Akabininde Bomba Beyanatlar!Galatasaray karşısında oynadıkları futbolu Fenerbahçe karşısında sahaya yansıtamadıklarını ifade eden Çalımbay, "Biz iyi oynamadık, çok kötü oynadık. Bu kadar kötü oynayacağımızı tahmin etmiyordum, pas yapamadık. Şoke oldum, böyle bir şey beklemiyordum. Galatasaray maçında çok iyi oynamıştık, bizim takımımız bu değil. Sonra yaptığımız değişiklikler oldu ancak onlar da istediğimizi veremedi, mağlubiyeti hak ettik. Galatasaray karşısında oynadığımız futbolu Fenerbahçe karşısında sahaya yansıtamadık. Kaleye kadar geldik ancak son pasları yapamadık. Fenerbahçe'ye oynatmamak istiyorduk ancak bu da olmadı. İleride çoğalamadık, defansta da çok basit hatalar yaptık." şeklinde konuştu.

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 1169 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim