• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • Siirt 12 °C

Sokak Hayvanları İçin Bakın Ne Yaptı(?)

Sokak Hayvanları İçin Bakın Ne Yaptı(?)
Ünlü oyuncunun hayvan sevgisi şaşkına çeviriyor. Samanyolu TV'nin Yetim Gönüller dizisinin Teğmen Kerem'i Gürkan Günal'ın Eskişehir’de devam eden dizi çekimleri için kaldığı otelden hayvanları için oteli terk etti ve sokak hayvanları için bir ev kiraladı

SİİRTAJANS.COM- Ünlü oyuncunun hayvan sevgisi şaşkına çeviriyor. Samanyolu TV'nin Yetim Gönüller dizisinin Teğmen Kerem'i Gürkan Günal'ın  Eskişehir’de devam eden dizi çekimleri için kaldığı otelden hayvanları için oteli terk etti ve sokak hayvanları için bir ev kiraladı.Başarılı oyuncunun hayvan sevgisigörenleri hayrete düşürdü.

 

Kaldığı oteli apar topar terk eden ünlü oyuncu Gürkan Günal hayvan sevgisi nedeniyle kaldığı oteli terk etti.Ünlü oyuncu kaldığı oteli terk ederek sokak havyaları için bir ev tuttu ve beraber kalmaya başladı.Ünlü oyuncu hayvan sevgisiyle adeta şok etti. Sokak hayvanlarına bir barınak bulamadığı için böyle bir karar aldığını belirten genç oyuncu, onlarla birlikte aynı evde kalmaktan mutluluk duyduğunu da söyledi.Husky cinsi köpeği ile sete gidip gelen ve caddelerde köpeği ile gezmekten büyük keyif aldığını belirten Gürkan Günal?ın bu duyarlılığı Eskişehirlilerden de büyük destek gördü.

Hayvanları aşırı ilgisi olan genç oyuncu, çekim yapıldığı sırada aniden ortaya çıkan bir yılanın da öldürülmesine izin vermedi ve yılanı eline alıp kendi doğal ortamına bıraktı. Genç oyuncu gelecekte hayvan çiftliği kurmayı da düşündüğünü söyledi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 3029 defa okunmuştur
Yorumlar
alara
16 Mart 2015 Pazartesi 13:02
13:02
aşığım sana gürkan
88.225.24.55
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim