• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • Siirt 13 °C

Şoke Eden Anlar Kıza TECAVÜZ'de Şok Anlar

Şoke Eden Anlar Kıza  TECAVÜZ'de Şok Anlar
Uzun yıllardan beridir ülkelerinde iç savaş olan bu yüzden dolayı da ülkelerini terk eden suriyeliler ile alakalı çok önemli gelişmeler yaşanılıyor. Suriyeli genç kaına tecavüz edildi. Son zamanların en çok konuşulan konularındana birisi olan Suriyeli sığ

Suriyeli mültecilerin yaşadıkları travmalarla ilgili olarak yapılan çalışmalar devam ediyor.Türkiye de sıkıntılı günler geçiren ve sık sık haberlere konu olan Suriyeliler ile ilgili bir panel düzenlendi.Bu panelde TECAVÜZ ile ilgili şok bir gelişme yer aldı.

 psikolog Sinem Boytok açıklamalarda bulundu.Suriyeli Mülteci Olmanın Travması” başlığıyla düzenlenen Panelde  ilginç konulara değinildi.anelin ardından soru-cevap kısmına geçildi. Toplantıya Kilis’ten katılan psikolog Mustafa Çetinkaya, Kilis Öncüpınar Kampı’nda görev yaptığını söyleyerek, kamptaki Suriyeli kadının, kamp çalışanının tecavüze uğradığının nasıl ortaya çıktığını anlattı. Çetinkaya, “Bir seans sırasında kapı açıldı. Kapıdan çalışanlarımdan biri geçti. Kadın o sırada atak geçirdi, bayıldı. Kadını, ‘Seni şehre bırakalım’ diyerek arabaya bindirmişler. Sonnra tecavüze uğramış” dedi.

 

 

Bu haber toplam 10346 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim