• BIST 9036.33
  • Altın 2294.737
  • Dolar 32.3124
  • Euro 35.0799
  • Siirt 16 °C

Şoke Eden Gelişme 7 Kız Öğrenci HAMİLE Çıktı Şok Anlar

Şoke Eden Gelişme 7 Kız Öğrenci HAMİLE Çıktı Şok Anlar
Bosna da çok önemli gelişmelerin yaşanıldığı ortaya çıktı. Bosna da yedi öğrencinin okul gezisinden hamile olarak dönmesi büyük bir korku ve panimeğe sebibiyet verdiği ortaya çıktı ve bu gelişmelerin büyük bir tartışmaya sebebiyet de verdiği gelen bilgile

Bosna da çok önemli gelişmelerin yaşanıldığı ortaya çıktı. Bosna da yedi öğrencinin okul gezisinden hamile olarak dönmesi büyük bir korku ve panimeğe sebibiyet verdiği ortaya çıktı ve bu gelişmelerin büyük bir tartışmaya sebebiyet de verdiği gelen bilgiler arasında. Bosna da çok önemli gelişmeler yaşanıldığı ortaya çıktı işte o gelişmelerin ayrıntıları.

Bosna'ya bağlı Sırp Cumhuriyeti'nde okul gezisine çıkan, yaşları 13 ile 14 arasında değişen 7 kız çocuğu evlerine hamile döndü.

Kız çocuklarının evlerine hamile dönmesi okullardaki eğitim sisteminin sorgulanmasına neden oldu.

Okullarda cinsel eğitim derslerine karşı çıkan bazı veliler, söz konusu derslerin çocukları cinsel ilişkiye girmeye teşvik ettiklerini ileri sürüyor.

Bosna'nın başkenti Sarayevo'da sadece geçtiğimiz yıl, yaşları reşit olmayan 31 kız çocuğu cinsel ilişki sonrası hamile kaldı.

Sırp Cumhuriyeti Ulusal Sağlık Koordina

Bu haber toplam 1487 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim