• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • Siirt 15 °C

Şoke Eden Yumruklu Kavga Sosyal Medyayı Salladı

Şoke Eden Yumruklu Kavga Sosyal Medyayı Salladı
Ünlü Manken Tuba Özay ve Güzel şarkıcı Ebru Polat daha önce benzeri görülmemiş bir kavgayla gündeme geldiler. Tuğba Özay ve Ebru Polat birbirine düştü. İkili aynı mekanda sahneye çıkıyordu.Aynı mekanda sahne alan Tuğba Özay ve Ebru Polat'ın birbirlerine g

Ünlü Manken Tuba Özay ve Güzel şarkıcı Ebru Polat daha önce benzeri görülmemiş bir kavgayla gündeme geldiler. Tuğba Özay ve Ebru Polat birbirine düştü. İkili aynı mekanda sahneye çıkıyordu.Aynı mekanda sahne alan Tuğba Özay ve Ebru Polat'ın birbirlerine girdikleri ve saç saça yumruk yumruğa kavga ettikleri öne sürülmüştü.

Sahnelerin iki güzeli Ebru Polat ve Tuğba Özay, önceki gün birbirine girdi. Maslak'ta XLarge isimli mekanda sahne alan ikilinin kavgası güçlükle önlendi. Aynı gün mekanda sahne alan şarkıcılardan sahneye ilk çıkan isim Tuğba Özay oldu. Konsere geç kalan Özay, 02.00'de hayranlarıyla buluşunca Ebru Polat'ın sahnesi de ilerleyen saatlere sarktı. 1 saat performans sergileyip kulise geçen Özay'dan sonra sahne sırası gelen Ebru Polat, mekanın boşalmaya başladığını görünce çıldırdı.

Bu haber toplam 2428 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim