• BIST 9815.86
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • Siirt 28 °C

Sosyal medya Bu Tarz Benim'in 1.sini belirledi

Sosyal medya Bu Tarz Benim'in 1.sini belirledi
Nur Bozar ve Gizem Güler'in eleneceğini önceden bile sosyal medya kullancıları Büyük finali kimin kazanacağınıda belirlediler.

Nur Bozar ve Gizem Güler'in eleneceğini önceden bile sosyal medya kullancıları Büyük finali kimin kazanacağınıda belirlediler.

Bant çekim olduğu için elenen isim sosyal medyaya sızmış ve daha önceden kimlerin eleneceği bilinmişti.Bu kez de kazanan ismin sızdığı belirtiliyor.

Ekranların fenomen yarışması Bu Tarz Benim'in 1. sezonun sonuna yaklaşılıyor. Sevilen yarışmanın büyük finalinde ünlü şarkıcı Hande Yener konuk jüri olarak katılacak. 1. sezonun yarışmacıları olan Özlem Özden, Ezgi Baylar, Ayşenur Balcı ve Aycan-Nurcan Şencan isimlerinden bir kişi Türkiye'nin tarz kadını seçilecek ve 100 bin TL ödülünün sahibi olacak.

20 Aralık günü yayınlanacak olan final bölümü ile ilgili sosyal medyada söylentiler dolaşmaya başlandı bile..Hatta sosyal medyada kazanan belli..

20 Aralık'a kadar iki eleme gecesi daha yaşanacak bu eleme gecelerinden sonra finale 3 yarışmacı kalacak.inal öncesi eleme geceleri bitti ve elenen o iki yarışmacı belli oldu. Sosyal medyada konuşulanlara göre bu hafta Gizem Güler elenecek. Diğer yarışmacının ise Ayşegül Doğan olduğu söylentileri ayyuka çıkmış durumda..

Ünlü şarkıcı Hande Yener, tarz yarışmasının büyük finalinde olacağını sosyal medya hesabından duyurdu.

Bu haber toplam 1294 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim