• BIST 9745.02
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • Siirt 23 °C

Spartan’ı hangi işletim sistemleri kullanabilir?

Spartan’ı hangi işletim sistemleri kullanabilir?
Microsoft'un yeni browseri Spartan'ı hangi işletim sistemlerinin kullanabileceği oldukça merak edilen bir durum..

Geçtiğimiz günlerde resmi olarak tanıtılan Spartan hakkında paylaşılan detaylar, Microsoft’un yeni internet tarayıcısını kimlerin kullanabileceğini gösterdi.

Son dönemde Google Chrome ve Mozilla Firefox gibi güçlü rakiplerinin gerisinde kalan ve kullanıcılar tarafından sık sık eleştirilen Internet Explorer‘a alternatif arayan Amerikalı teknoloji devi Microsoft, yeni internet tarayıcısı Spartan’ı geçtiğimiz günlerde düzenlediği Windows 10 etkinliği sırasında resmi olarak tanıtmıştı. İnternet kullanıcıları tarafından merakla beklenen Spartan’ın Windows 10’un deneme sürümünü kullananlara yönelik olarak yayınlanması beklenirken, yeni internet tarayıcısı hakkında merak edilen detaylar gün yüzüne çıkmaya başladı.

Spartan'a Chrome Dopingi!

Spartan hakkında ortaya çıkan bu yeni detaylar arasında en ilgi çekici olanı, internet tarayıcısının hangi işletim sistemleri tarafından kullanılabileceği oldu. Internet Explorer ekibi tarafından yayınlanan açıklamada, Spartan’ın Windows 10’a özel olarak tasarlandığı ve sadece yeni işletim sistemini kullanan bilgisayar, tablet ve akıllı telefonlarda kullanılabileceği duyuruldu.

Spartan‘ı Windows 10’a daha fazla kullanıcı çekmek için kullanacak gibi görünen Microsoft, önümüzdeki dönemde kullanıcılardan istek geldiği taktirde internet tarayıcısının diğer Windows sürümlerine taşınabileceğini ama tarayıcısıyı Mac ve Linux gibi farklı platformlara taşıma gibi bir planları olmadığını açıkladı.

Microsoft Surface 2’nin Üretimine Son Verdi

kaynak:www.donanımgunlugu.com

Bu haber toplam 3216 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim