• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • Siirt 14 °C

Spor Toto'da Derbi Heyecanı

Spor Toto'da Derbi Heyecanı
Spor Toto Süper Liginde Trabzonspor ve Galatasaray karşı karşıya gelecek.Yeni yıldızlarından bir türlü verim alamayan Galatasaray 10.Haftada yeni yönetim ve yıldız oyuncu kadrosuna sahip olan Trabzonspor'a Konuk olacak.

Trabzonspor yönetime getirdiği Cezayir Milli Teknik direktörü Haliloviç'in takımda istenilen performansı yaratamaması ve kaybedilen puanlar nedeniyle yönetim başka hoca aramaya başladı.Fenerbahçe'nin eski teknik direktörü Ersun Yanal'la görüşmeye başladığı öğrenildi.
 

Çok geçmeden beklenilen oldu ve yönetim takımın başına Ersun Yanal'ı getirdi.Galatasaray camiası ise son dönemde dış transfere harcadığı maddiyatın takıma geri gelmemesi ve o oyuncuların takımda bir türlü forma şansı bulamaması taraftarı çok kızdırmaya başlamıştı.Sık sık tezahüratlarına maruz kalan yönetim başka planlar aramaya başladı.

 

Spor Toto'da 10.Haftada Trabzonspor'a karşı nasıl bir ilk 11'le sahaya çıkacağı merak konusu olurkun.Başka bir merak konusu ise Tarbzonspor'un yeni yönetime getirdiği tecrübeli hocanın zorlu derbi için ne türlü bir plan yaptığı konuşulmaya başlandı.
Zorlu mücadeleyi ise Mustafa İlker Coşkun yönetecek.

 

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 1435 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim