• BIST 10208.65
  • Altın 2395.066
  • Dolar 32.3403
  • Euro 34.7603
  • Siirt 16 °C

STSO Heyeti Başkan Vekili Taşkın’ı Ziyaret Etti

STSO Heyeti Başkan Vekili Taşkın’ı Ziyaret Etti
Siirt Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı Belediye Başkan V. Ceyhun Dilşad Taşkın’ı makamında ziyaret ettiler.

İçişleri Bakanlığınca Kanun hükmünde kararname ile Siirt Belediye Başkanlığı görevine atanan Ceyhun Dilşad Taşkın’a hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor.

Siirt Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Vekili Nedim Kuzu ve Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyeleri Belediye Başkan V.Ceyhun Dilşad Taşkın’ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini ilettiler. Stso Başkan Vekili Nedim Kuzu Başkanlığında ki heyeti makamında kabul eden Başkan Vekili Taşkın ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek birlik ve beraberlik içinde Siirt’i daha yaşanabilir bir şehir haline getirmek için hizmet edeceklerini belirtti.

Siirt Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Vekili Nedim kuzu ziyarette yaptığı konuşmada Oda olarak bizim için önemli olan husus bu sorunların çözümüdür. Halkımızın ve kentimizin yararına olacak, kentimizi daha yaşanabilir bir hale getirecek her türlü çalışmanın yanındayız ve destekçisiyiz. İlimizin kalkınmasına yönelik her türlü çalışmayı, şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonrada desteklemeye devam edeceğiz.” Dedi. Kuzu, Başkan V.Taşkın’a başarı dileklerini ilettiğini sözlerine ekledi.

Bu haber toplam 1047 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim